Restaurant

Chef's table

Hekel aan kiezen (of last van keuzestress)? Ga dan voor de Chef’s Table bij BIRD! Hier laat je het lot van jouw diner over aan onze chefs, die een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten voor je samenstellen. Denk aan Italiaanse antipasti, mixed greens, vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Perfect om te delen (of om stiekem alleen op te eten)! Geef je eventuele allergieën door (fysiek of mentaal) en de chefs doen de rest. Iedere week wordt er een nieuw menu samengesteld vol (seizoens)favorieten van onze lokale leveranciers.

Pizza

Al bij binnenkomst komen de geuren van onze hot & steamy houtoven je tegemoet. Hierin bakt onze pizzaiolo jouw nieuwe favoriete (Napolitaanse) pizza met verse producten van de beste kwaliteit (burrata! San Marzano-tomatensaus!). Onze kaart wordt elk seizoen aangepast (we houden het spannend). Eet je liever thuis op de bank? No problem: onze pizza’s zijn ook te bestellen via Deliveroo!

Reservations

Bij het restaurant van BIRD loop je gewoon naar binnen, reserveren is niet nodig. De keuken is iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 17.30 tot 21.30 uur.

Voor dineren met grote groepen vanaf tien personen klik je hier!

De wijnkaart van BIRD vind je hier.

#bird­restaurant

“TE GEK GEGETEN.”

–Jules Deelder–

“WERELDKOK. IK STA BIJ HEM MET PLEZIER ÉÉN VAN MIJN NIEREN AF OM HEM EVEN LATER – NIET TE HARD, NIET TE ZACHT – OP MIJN BORD TE ZIEN DAMPEN.”

–Wilfried de Jong–

“ABSOLUUT TOP. GEWELDIG EN FAMILIEACHTIG.”

–Hugo Borst–

Have A Look At This

Sunday 14 May

Holy Negroni

De eerste editie van deze zondagse get together, waarbij iedere keer een fusion tussen culinaire culturen op het menu staat. […]

Saturday 03 June

De nacht van de Napolitaanse pizza

Pizza, pizza aaaaaaaand some more pizza. And not just any regular old pizza, the Neapolitan one! Harbour city Napels has […]

Saturday 29 April

Boris

Soulvolle tunes van eigen bodem met Boris in BIRD. Hij toerde door heel Europa, werkte samen met o.a. John Legend […]