fbpx

Business


Dj-workshop

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om als dj een crowd van uitzinnige fans te rocken? Geef jouw dj-carrière een kickstart met een officiële dj-workshop in BIRD. Je krijgt les van de bekende en professionele dj Jurgen Bouman. Hij zit al meer dan twintig jaar in het vak en weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het dj’en. In deze introductieworkshop van een uur vertelt hij je alles over mixen, beatmatchen en de opbouw van een dj-set. Na het volgen van onze dj-workshop beschik je over alle technieken die je nodig hebt voor de start van jouw leven als dj.

Pizzaworkshop

Wil je met je bedrijf, een groep vrienden of familie de oorsprong van de pizza ontdekken en wat je allemaal in onze Italiaanse houtgestookte steenoven kunt creëren? Onze pizzaiolo deelt zijn kennis graag met je! In onze pizzaworkshop leer je de fijne kneepjes van het vak zoals het deeg maken en uitrollen van de pizzabodem, het beleggen van de pizza en het afbakken van de pizza in de oven.

Wanneer de pizza’s uit de oven komen is het tijd om samen te genieten van de pizza’s onder het genot van een drankje. Onze pizzaworkshops zijn eventueel te combineren met een wijnproeverij of een workshop in de BIRD-keuken.

Wijnproeverij

De gezellige en ultieme wijnbeleving in BIRD! Laat je meenemen op wereldwijnreis door landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland en geniet samen met je collega’s, vrienden of familie van onze wijnproeverij.

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

Partners

Contact