Restaurant

De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen.

In de houtoven bereidt onze pizzaiolo Napolitaanse pizza’s. Daarnaast zijn er dagelijks wisselende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table: een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van regionale gespecialiseerde leveranciers. De penen, aardappelen en pastinaken komen van de lokale tuinder en producten als brood, worst en mayonaise zijn allemaal zelfgemaakt.

Liever thuis op de bank eten? De pizza’s van BIRD zijn ook af te halen.

BIRD organiseert regelmatig food events, waarbij lekker eten gecombineerd wordt met bijvoorbeeld muziek of film. Bekijk onze agenda hieronder voor upcoming events.

Bird classics

Steak

Meatballs

Pizza

“Te gek gegeten.”

–Jules Deelder–

Reservations

Bij het restaurant van BIRD loop je gewoon naar binnen, reserveren is niet nodig. De keuken is iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 17.30 tot 21.30 uur.

Voor dineren met grote groepen (vanaf tien personen) en voor verhuur stuur je een e-mail naar nina@bird-rotterdam.nl.

De wijnkaart van BIRD vind je hier.

“Wereldkok. Ik sta bij hem met plezier één van mijn nieren af om hem even later – niet te hard, niet te zacht – op mijn bord te zien dampen.”

–Wilfried de Jong–

“Absoluut top. Geweldig en familieachtig.”

–Hugo Borst–

Have A Look At This

Saturday 05 November

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Pizza, pizza en nog eens pizza. Maar wel de Napolitaanse variant! Havenstad Napels heeft namelijk een behoorlijke reputatie opgebouwd als […]

Thursday 27 October

Raul-Modon-cap

Raul Midón

Deze avond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium. Eerder bezocht hij […]

Thursday 27 October

Ipousset_JefNeve_Typhoon_03-01

Typhoon & Jef Neve