fbpx

Thursday 28 December

Spinvis

at Maassilo

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€27,-

Tickets

Singer-songwriter extraordinaire Spinvis komt terug naar Rotterdam! Donderdag 28 december presenteert de woordkunstenaar zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula in de Maassilo.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde alle jaarlijstjes.

Met Pasen openbaart Spinvis zijn nieuwe album, getooid met de oerkreet die het ontstaan van de rock & roll vergezelde. Be-Bop-A-Lula is Spinvis’ Zevende en misschien wel zijn beste. De popplaat, voorafgegaan door de singles Lente ‘22 en Paradijs, verschijnt op Goede Vrijdag 7 april en gaat dit najaar gepaard met een clubtour door Nederland en België.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts en Rotown.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 November

Corinne Bailey Rae

Corinne Bailey Rae

Pinch us! Corinne Bailey Rae betovert LantarenVenster op 9 november! Met een sound doordrenkt van soul, jazz en R&B, heeft deze Britse parel samengewerkt met iconen als John Legend en Herbie Hancock.

Friday 10 November

Sammy Rae

Sammy Rae & The Friends

Sammy Rae & The Friends komen naar Rotterdam! Vrijdag 10 november staan deze podiumbeesten in LantarnVenster!

Friday 17 November

Little Dragon

Little Dragon

Het Zweedse Little Dragon laat al meer dan twee decennia monden openvallen. Vrijdag 17 november staat Little Dragon in de Maassilo.