fbpx

Tuesday 14 December

Sold Out

POSTPONED

Spinvis

POSTPONED

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Let op: door de nieuwe maatregelen kan het concert van Spinvis in Theater Rotterdam niet plaatsvinden. Er wordt naar een nieuwe datum gezocht. Kaartkopers ontvangen een update per mail.

Singer-songwriter extraordinaire Spinvis komt naar Rotterdam! Dinsdag 14 december presenteert de woordkunstenaar zijn sonische hersenspinsels in Theater Rotterdam.

In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een viertal andere platen, prijzen, (uitverkochte) shows (in BIRD!) en theatershows. Zijn album 7.6.9.6 kwam begin oktober 2020 uit; meer dan genoeg tijd om alle lyrics uit je hoofd te leren voor zijn shows op dinsdag 14 december in Theater Rotterdam.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts, Rotown en de Doelen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 December

BIRD NYE 2021/2022

2021 stopt ons niet from going all out. We toveren niet één, maar drie zalen om tot party-walhalla’s. BIRD zorgt ervoor dat je met good vibes only 2022 ingaat; better together!

Saturday 15 January

Prince vs. Michael

Let op: voor toegang tot dit event is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Sunday 27 February

Karsu

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]