fbpx

Tuesday 14 December

Spinvis

at Theater Rotterdam

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 27,- (pre-sale)

Tickets

Singer-songwriter extraordinaire Spinvis komt Rotterdam! Dinsdag 14 december presenteert de woordkunstenaar zijn sonische hersenspinsels in Theater Rotterdam.

In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een viertal andere platen, prijzen, (uitverkochte) shows (in BIRD!) en theatershows. Zijn album 7.6.9.6 kwam begin oktober 2020 uit; meer dan genoeg tijd om alle lyrics uit je hoofd te leren voor zijn shows op dinsdag 14 december in Theater Rotterdam.

Let op: de twee matinee-concerten van Spinvis in De Doelen (van 8 mei 2021) zijn samengevoegd en verplaatst naar Theater Rotterdam. De nieuwe datum is dinsdag 14 december 2021.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts, Rotown en de Doelen.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 02 June

CLOD!

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een […]

Wednesday 09 June

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Tuesday 19 October

Benny Sings at BIRD Rotterdam - 19/10/2021

Benny Sings

Amsterdam-based beat-guru en songwriter Benny Sings komt naar Rotterdam! Benny a.k.a. Tim van Berkestijn bouwt al jaren aan zijn eigen muzikale universum waarin waarin soul, jazz, pop, hiphop en R&B op organische wijze samensmelten. Op dinsdag 19 oktober presenteert hij zijn nieuwe album Music in BIRD.