fbpx

Tuesday 14 December

Spinvis

at Theater Rotterdam

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 27,- (pre-sale)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Singer-songwriter extraordinaire Spinvis komt naar Rotterdam! Dinsdag 14 december presenteert de woordkunstenaar zijn sonische hersenspinsels in Theater Rotterdam.

In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een viertal andere platen, prijzen, (uitverkochte) shows (in BIRD!) en theatershows. Zijn album 7.6.9.6 kwam begin oktober 2020 uit; meer dan genoeg tijd om alle lyrics uit je hoofd te leren voor zijn shows op dinsdag 14 december in Theater Rotterdam.

Let op: de twee matinee-concerten van Spinvis in De Doelen (van 8 mei 2021) zijn samengevoegd en verplaatst naar Theater Rotterdam. De nieuwe datum is dinsdag 14 december 2021.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts, Rotown en de Doelen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 September

ALBERTINE

Tickets gereserveerd? In verband met no-shows is het belangrijk om je ticket(s) te bevestigen. Mocht je dit niet doen, dan worden […]

Saturday 02 October

BIRDbeats: Silent Disco

It’s finally that time again! Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 2 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! We brengen BIRDbeats: Silent Disco terug naar onze clubzaal. Een avond lang genieten van soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds.

Tuesday 19 October

Rum for Breakfast

De laid-back band Rum for Breakfast is ontstaan tijdens een surfvakantie in Panama. Het geheime recept? Subtiele, akoestische sounds met een snufje melancholische indierock (denk aan: Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National). Op 19 oktober geven ze een intieme show in het café van BIRD.