fbpx

Wednesday 11 October 2023

Reuben James

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Kaartverkoop start donderdag 22 juni om 11:00

€20,50 (Pre-sale) / €21,- (Door)

Tickets

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! De optredens van Reuben zijn altijd indrukwekkend en vol passie; deze en hij weet zijn publiek mee te nemen op een emotionele reis. Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Reuben James is een artiest die zijn eigen weg heeft weten te vinden in de muziekindustrie. Hij heeft zijn muziek altijd uitgebracht op zijn eigen platenlabel, waardoor hij de controle heeft over elk aspect van zijn muziek en nalatenschap. Dit heeft geresulteerd in een back catalogue die nu meer dan 50 miljoen keer is gedraaid op alle platforms; het bewijs dat dit talent een aanstekelijke aantrekkingskracht heeft! De fast rising star heeft inmiddels al een lange lijst van artiesten die in de rij staan om met hem samen te werken – van arena vullende supersterren als Stormzy en Sam Smith tot Herbie Hancock, Lang Lang, Marcus Mumford en Disclosure en vele anderen. Het zijn deze samenwerkingen, vermengd met invloeden van artiesten als Frank Ocean, D’Angelo, Erykah Badu en Robert Glasper, die ertoe hebben geleid dat James een uniek eigen geluid en stijl heeft ontwikkeld en zich heeft ontpopt als een van de meest interessante stemmen van de Britse muziek.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥