fbpx

Wednesday 11 October

Reuben James

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Kaartverkoop start donderdag 22 juni om 11:00

€20,50 (Pre-sale) / €21,- (Door)

Tickets

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! De optredens van Reuben zijn altijd indrukwekkend en vol passie; deze en hij weet zijn publiek mee te nemen op een emotionele reis. Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Reuben James is een artiest die zijn eigen weg heeft weten te vinden in de muziekindustrie. Hij heeft zijn muziek altijd uitgebracht op zijn eigen platenlabel, waardoor hij de controle heeft over elk aspect van zijn muziek en nalatenschap. Dit heeft geresulteerd in een back catalogue die nu meer dan 50 miljoen keer is gedraaid op alle platforms; het bewijs dat dit talent een aanstekelijke aantrekkingskracht heeft! De fast rising star heeft inmiddels al een lange lijst van artiesten die in de rij staan om met hem samen te werken – van arena vullende supersterren als Stormzy en Sam Smith tot Herbie Hancock, Lang Lang, Marcus Mumford en Disclosure en vele anderen. Het zijn deze samenwerkingen, vermengd met invloeden van artiesten als Frank Ocean, D’Angelo, Erykah Badu en Robert Glasper, die ertoe hebben geleid dat James een uniek eigen geluid en stijl heeft ontwikkeld en zich heeft ontpopt als een van de meest interessante stemmen van de Britse muziek.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 December

Hunna Bird Call

De Black Soil Film Festival Closing Party geven we geheel in HUNNA-stijl in BIRD, Rotterdam. Zorg dat je erbij bent op 8 december.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!