fbpx

Thursday 21 September 2023

Gratis

Mushroom Mosis

Alternate Takes

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Fans van de R&B, Soul en Jazz sound opgelet, want Mushroom Mosis staat op 21 september in BIRD.

Het nieuwste album van Mushroom Mosis, The Wellspring, kwam uit in maart 2022. Nu werkt zanger/songwriter Damani aan een nieuw album dat de sporen onderzoekt die zijn achtergelaten door de plaatsen die we thuis noemen. Damani is opgegroeid in Suriname en put uit zijn rijke culturele erfgoed, maar ook uit wat het betekent om de plek te verlaten die je thuis noemt. Sonisch gezien wijkt dit nieuwe oeuvre af van de minimalistische composities uit The Wellspring en een verkenning van weelderige en rijkere instrumentatie. Voor Alternate Takes deelt Mushroom Mosis voor het eerst nieuwe arrangementen en composities

Line up

Mushroom Mosis – Vocals
Danny van Dien – Guitar
Erwin Latuheru – Bass
Siegfried Hart – Drums
Terrance Green – Keys

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!