fbpx

Thursday 21 September

Gratis

Mushroom Mosis

Alternate Takes

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Fans van de R&B, Soul en Jazz sound opgelet, want Mushroom Mosis staat op 21 september in BIRD.

Het nieuwste album van Mushroom Mosis, The Wellspring, kwam uit in maart 2022. Nu werkt zanger/songwriter Damani aan een nieuw album dat de sporen onderzoekt die zijn achtergelaten door de plaatsen die we thuis noemen. Damani is opgegroeid in Suriname en put uit zijn rijke culturele erfgoed, maar ook uit wat het betekent om de plek te verlaten die je thuis noemt. Sonisch gezien wijkt dit nieuwe oeuvre af van de minimalistische composities uit The Wellspring en een verkenning van weelderige en rijkere instrumentatie. Voor Alternate Takes deelt Mushroom Mosis voor het eerst nieuwe arrangementen en composities

Line up

Mushroom Mosis – Vocals
Danny van Dien – Guitar
Erwin Latuheru – Bass
Siegfried Hart – Drums
Terrance Green – Keys

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!