fbpx

Thursday 21 September

Gratis

Mushroom Mosis

Alternate Takes

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Fans van de R&B, Soul en Jazz sound opgelet, want Mushroom Mosis staat op 21 september in BIRD.

Het nieuwste album van Mushroom Mosis, The Wellspring, kwam uit in maart 2022. Nu werkt zanger/songwriter Damani aan een nieuw album dat de sporen onderzoekt die zijn achtergelaten door de plaatsen die we thuis noemen. Damani is opgegroeid in Suriname en put uit zijn rijke culturele erfgoed, maar ook uit wat het betekent om de plek te verlaten die je thuis noemt. Sonisch gezien wijkt dit nieuwe oeuvre af van de minimalistische composities uit The Wellspring en een verkenning van weelderige en rijkere instrumentatie. Voor Alternate Takes deelt Mushroom Mosis voor het eerst nieuwe arrangementen en composities

Line up

Mushroom Mosis – Vocals
Danny van Dien – Guitar
Erwin Latuheru – Bass
Siegfried Hart – Drums
Terrance Green – Keys

View agenda

Have A Look At This

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!