fbpx

Saturday 18 September

Alternate Takes

MiDi KwaKwa

Start

20:30 (doors 20.00)

Ticket prices

Gratis (reserveer een Ticket for Two)

Tickets

Tickets gereserveerd? In verband met no-shows is het belangrijk om je ticket(s) te bevestigen. Mocht je dit niet doen, dan worden de gratis tickets vrijgegeven voor andere muziekliefhebbers. Tickets bevestigen kan hier.

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Op zaterdag 18 september is het de beurt aan neo-soul singer-songwriter MiDi KwaKwa.

De Ghanese/Duitse MiDi KwaKwa werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door muzieklegendes als Nina Simone en India Arie (to name a few). Verwacht dromerige melodieën die moeiteloos overvloeien in afro ritmes en soulvolle harmonieën. In MiDi’s woorden: ‘’Come vibrate with me on a higher frequency’’.

Line-up

MiDi KwaKwa (vocals)
Benedikte Sturm (Guitarist)
Kai Mayu Melgar Wolf (Guitarist)
Shauntell Baumgard (Violin)
David-Simon Matakena (Guitarist)

Guest artists
J.A.D.E. 
Kyara Shereen

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 October

BIRDbeats: Silent Disco

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 23 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een uitverkochte editie, staat de tweede BIRDbeats: Silent Disco alweer voor de deur.

Sunday 24 October

Sarah-Jane

Zondag 24 oktober komt Amsterdamse soulsensatie Sarah-Jane voor een brunchconcert naar BIRD. De upcoming talent brengt je een symfonie van melodische schoonheid met een vleugje soul en jazz. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en de soulvolle stem van Sarah-Jane.

Friday 29 October

Naia Izumi

Naia Izumi is coming to town! De Amerikaanse two-hand tappende gitaarvirtuoos en Tiny Desk-winnaar speelt elke crowd muisstil met zijn honey-drip-of-soul songwriting en uniek gitaarspel. Omcirkel vrijdag 29 oktober in je agenda and go see for yourself!