fbpx

Saturday 16 September 2023

Latanya Alberto

New date

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€17,50 ( Pre-sale) / €18,- (Door)

Tickets

Let op: dit concert is verplaatst van woensdag 22 februari naar zaterdag 16 september. Tickets blijven geldig.

Zaterdag 16 september komt de Amsterdamse singer-songwriter Latanya Alberto naar BIRD. Ze maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek. Latanya showcased in 2021 & 2023 op Eurosonic-Noorderslag, stond twee keer op het COLORS-platform, trad meerdere keren op met het Metropole-orkest en speelde haar headline show in Paradiso, Amsterdam. Kort na de release van ‘Home’ mocht ze ook openen voor het optreden van John Legend tijdens North Sea Jazz.

Hierdoor is ze niet onopgemerkt gebleven. Ze is te horen op het nieuwe album van collega-Nederlandse artiest en Soulection-partner Jael, en ze werkt samen met Jarreau Vandal voor een track op de compilatie ‘In Good Hands Vol.1’ van de Australische producer Ta-ku. Daarnaast is ze te zien in verschillende tijdschriften en platforms zoals ID en Metal magazine, Clash magazine, Equate Magazine, Fred Perry en Okayplayer.

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!