fbpx

Saturday 16 September

Latanya Alberto

New date

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€17,50 ( Pre-sale) / €18,- (Door)

Tickets

Let op: dit concert is verplaatst van woensdag 22 februari naar zaterdag 16 september. Tickets blijven geldig.

Zaterdag 16 september komt de Amsterdamse singer-songwriter Latanya Alberto naar BIRD. Ze maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek. Latanya showcased in 2021 & 2023 op Eurosonic-Noorderslag, stond twee keer op het COLORS-platform, trad meerdere keren op met het Metropole-orkest en speelde haar headline show in Paradiso, Amsterdam. Kort na de release van ‘Home’ mocht ze ook openen voor het optreden van John Legend tijdens North Sea Jazz.

Hierdoor is ze niet onopgemerkt gebleven. Ze is te horen op het nieuwe album van collega-Nederlandse artiest en Soulection-partner Jael, en ze werkt samen met Jarreau Vandal voor een track op de compilatie ‘In Good Hands Vol.1’ van de Australische producer Ta-ku. Daarnaast is ze te zien in verschillende tijdschriften en platforms zoals ID en Metal magazine, Clash magazine, Equate Magazine, Fred Perry en Okayplayer.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.