fbpx

Saturday 08 April 2017

Motel Mozaïque

Isaiah Rashad & Le Motel

w/ Kutmah

Start

22:30 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 37,50 (dagprijs) / € 60 (passe-partout)

Tickets

Dit weekend vindt de 17e editie van Motel Mozaïque Festival plaats op de tofste locaties in het centrum van Rotterdam, dus ook in BIRD! Sluit je festivalweekend af met de goodvibes van Isaiah Rashad, een performance van Le Motel en een onvergetelijke dj-set van Kutmah!

All Eyes On presents: Isaiah Rashad, Le Motel, Kutmah & more

All Eyes On brengt je een afterparty met zowel live-performances als dj-sets. Aan het begin van de avond voorziet Le Motel je van zijn voodoo-patchworks en chopped & screwed electronics. Hierna bounce je mee op de downbeat hiphopvibes en harde bangers van TDE-signee Isaiah Rashad. Ook Egyptische (en sonische) halfgod Kutmah staat voor je klaar met een next-level dj-set. Daarnaast hebben Dagger Dx en Aisek je back met dj-sets waarbij stilstaan geen optie is.

https://open.spotify.com/user/motelmozaiquefestival/playlist/744ikbWmD1aW1XQzpG5VVG

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]