fbpx

Thursday 26 October 2023

Gratis

Alternate Takes

Helena Casella

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Dit keer is het de beurt aan de talented Helena Casella. Op donderdag 26 oktober staat Helena Casella in BIRD!

Helena Casella maakte op een jonge leeftijd al kennis met de brede artistieke wereld. Met een ontzettend muzikale familie verkende ze al vroeg de verschillende genres zoals R&B, soul, hiphop, moderne jazz. Dit is terug te horen in haar muziek waar ze haar gedachtes vocaliseert op een eigen passionele en soulful manier. Casella’s zacht warme stem je laat zweven tussen wereld van intiem en etherische. Samen met Braziliaanse sounds in haar muziek neemt de getalenteerde vocaliste je mee terug naar haar multiculturele roots. 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥