fbpx

Thursday 14 October

Book a table
Gratis

Alternate Takes

Fanni Zahár

Start

20:30 (doors 20.00)

Ticket prices

Free entrance (walk in)

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Op 14 oktober is het de beurt aan de fluit virtuoos en multi-instrumentalist Fanni Zahár!

Pack your bags! De Boedapest born, Rotterdam-based Fanni Zahár neemt je mee op een melodische en sonische reis met haar fluit. Haar travel compagnons Brintex Collective en de Boedapest-based toetsenist + producer Gabor Novai zullen haar deze avond vergezellen om nieuw materiaal te presenteren. Verwacht een mix van mellow, elektronische, downtempo en stevige grooves, jazz, + to top it off: afrobeat.

Line-up

Fanni Zahar – flute, synths
Gabor Novai – synths, fx
Christopher Rijckaert– drums
Joop de Graaf – bass
Brenn Luiten – keys
Tommy v Leuken – guitar, synth

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 October

Butcher Brown

Let op: tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test […]

Saturday 23 October

NIHILOXICA at BIRD

Nihiloxica

Wat krijg je wanneer je Ugandese percussie mashed met elektronische muziek? Het Anglo-Ugandese Nihiloxica; een van de meest originele en opwindende acts binnen de elektronische muziek! 23 oktober komt de band naar BIRD. Noteer het in je agenda, want deze wil je zeker niet missen.

Saturday 23 October

BIRDbeats: Silent Disco

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 23 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een uitverkochte editie, staat de tweede BIRDbeats: Silent Disco alweer voor de deur.