fbpx

Wednesday 07 February

Gratis

Diana with da boiz

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 07 februari is het tijd voor Diana with da Boiz!

Diana Dzhabbar is een Afro-Oekraïense saxofoon/fluitiste uit Amsterdam.
Haar invloeden liggen op verschillende gebieden: Cannonball Adderley, Kenny Garrett, A Tribe Called Quest, Slum Village etc.

Diana with da Boiz is het project dat hiphop en funkmuziek mixt. Ze werken momenteel aan hun debuut EP album dat binnenkort uitkomt.

Line up:

Diana Dzhabbar – alto sax
Marius Giedra – keys
Joop de Graaf – electric bass
Teunis Loot – drums
Rotem Gerard – session leader

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]