fbpx

Wednesday 02 November

Delvon Lamarr Organ Trio

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 22,50 (Pre-sale)

Tickets

Soul-jazz groove-machine Delvon Lamarr Organ Trio laten mensen grooven, juichen en uitbundig dansen met hun aanstekelijk orgelspel, groovy percussie, jazz riffs en pure gitaarklanken. Op woensdag 2 november staat de driekoppige band in BIRD.

De Seatle-based Delvon Lamarr Organ Trio aka DLO3 omschrijven hun sound als feel good music en niks is minder waar. Binnen de onderscheidende jazzstoofpot van DLO3 bevinden zich ook vleugjes Motown, Stax Records, blues en kosmische Jimi Hendrix-stijl gitaar. Dit jaar dropte het trio hun nieuwe album ‘Cold As Weiss’ uit, die lovend werd ontvangen door fans en critici. Delvon Lamarr is een autodidactische virtuoze muzikant die wordt vergeleken met orgelgrootheden als Jimmy Smith, Booker T., Jimmy McGriff, “Brother” Jack McDuff en Dr. Lonnie Smith. Stampende grooves en rokerige funk van de soul & jazz uit de jaren zeventig naar nu dat is waar Delvon Lamarr en zijn homies Jimmy James en Julian MacDonough voor staan.

Line-up

Delvon Lamarr – Hammondorgel
Jimmy James – Elektrische gitaar
Dan Weiss – Drums

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

360 Degrees presents: Chaos in The CBD at BIRD

Chaos In The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 22 oktober 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Chaos in The CBD!

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Wednesday 07 December

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]