fbpx

Tuesday 29 June 2021

Sold Out

North Sea Round Town

CLOD!

Alternate Takes

Start

20:30 (doors 20.00)

Ticket prices

Gratis (reserveer een Ticket for Two)

Sold Out

Tickets gereserveerd? In verband met no-shows is het belangrijk om je ticket(s) te bevestigen. Mocht je dit niet doen, dan worden de gratis tickets vrijgegeven voor andere muziekliefhebbers. Tickets bevestigen kan hier (er is hiervoor ook een mailing uitgegaan, check ook je spambox!).

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Op 29 juni is de beurt aan de experimentele groovers van CLOD!

CLOD! is het project van jazzbassist en componist Alessandro Fongaro. De band maakt muziek om gebroken teenage dreams te herstellen. Dromen die klinken als een zoetzure mash-up van nostalgische melodieën en improvisatie met als basis dansbare beats. Voor hun Alternate Takes in BIRD heeft CLOD! iets bijzonders in petto: hun instrumentale repertoire is speciaal geüpgraded met zanglijnen en lyrics. Alsof dat nog niet reden genoeg is om te komen kijken, joint BIRDbekende en saxofonist Jesse Schilderink ook voor wat extra bariton-flavor!

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Line-up

Nicolò Ricci – saxophone
Dario Trapani – guitar
Koen Schalkwijk – wurlitzer, synthesizer 
Alessandro Fongaro – bass guitar, vocals
Jimmi Hueting – drums, synthesizer

Special guest: Jesse Schilderink – baritone sax, effects

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Thursday 28 December

Spinvis

Spinvis

Spinvis komt terug naar Rotterdam! Donderdag 28 december presenteert de woordkunstenaar zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula in de Maassilo.

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!