fbpx

Saturday 16 May 2020

CINEMA CULINAIR

Filmdiner bij je thuis

Start

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p
Optional: fles Sauvignon Blanc (+€15,00)
Optional: Thuisbrengen (+€2,50 euro)

Tickets

In samenwerking met Cinema Culinair brengt BIRD een eerbetoon aan de Italiaanse en Russische keuken. Terwijl je kijkt naar een Italiaanse liefdesdrama, kun je gelijktijdig genieten van de gerechten uit de film. Je eet en drinkt wat je in de film ziet, precies op hetzelfde moment. Onze chef, Martin Voeten maakt een heerlijke Italiaans (met een Russische twist) 6-gangen diner voor je klaar terwijl je de gerechten ook nog eens terugziet in de film. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Italiaans/Russisch culinaire diner.

De film

Lo Sono l’Amore (Luca Guadagnino, 2009) is een Italiaanse film over een aristocratische, ietwat stijve familie vol hebzucht en jaloezie die zich langzaam overgeeft aan de liefde. Met alle gevolgen van dien: een familie die uit elkaar valt en nog meer drama. Een film met intense emoties, prachtige beelden en met Tilda Swinton in een hoofdrol van een ontdooiende vrouw des huizes.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van verfijnde vissoep, aubergine met vlierbloesem, Russische salade, garnalen met ratatouille en macarons (net als in de film!). Er is geen vegetarische variant. Heb je een allergie? Dan kan je contact op nemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl

Let op: Bestellen voor vrijdag 15 mei 12:00 uur. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 October

sor

Rotterdam get ready! sor; één van de grootste muzikale beloftes van Nederland, komt op zaterdag 1 oktober naar BIRD.  Deze muzikale-alles-kunner verschijnt al op verschillende tracks als producer of featuring artist en is gesigned bij Noah’s Ark.

Monday 24 October

Sampa The Great at BIRD

Sampa The Great

Sampa Tembi heeft niet voor niets The Great achter haar naam staan. Maandag 24 oktober brengt de award-winning artiest haar krachtige mix van hiphop, neo-soul, R&B en funk naar BIRD.

Friday 04 November

Quique

won in 2018 de talentenwedstrijd Fuego van FunX, opende voor Ronnie Flex en stal de show tijdens festivals als Woo Hah!, Down the Rabbit Hole en Pal Mundo. Met zijn hitsingles Energia en Makkelijk is QUIQUE klaar om de wereld te veroveren. Vrijdag 4 november zal de self proclaimed ‘El Colombolandés’ tropical vibes brengen naar BIRD!