fbpx

Wednesday 29 May

Book a table
Gratis

NATHAN BADU

Birdsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis!

Gratis

Genre

Tell your friends

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Nathan Badu’s leven is een verhaal doordrenkt met muziek. Vanaf jonge leeftijd werd hij blootgesteld aan de wereld van Gospel, wat hem opende voor de klanken die over muzikale disciplines dansten. Badu heeft deze achtergrond dicht bij zijn hart gehouden, waardoor het zijn eigen persoonlijke stijl van vandaag de dag heeft gevormd. Dit, gemengd met een sterke toewijding aan zijn vak, heeft de perfecte storm voor succes gecreëerd. Wist je dat sommigen van jullie Badu misschien wel herkennen van zijn tour met Rimon en Bnny Hunna?

Nathan werd door Glamcult genoemd als een van de top 5 artiesten uit de opkomende Amsterdamse underground muziekscene in 2024. Nathan zal bij de BIRDsessions worden vergezeld door Junya Appiah, Bnny Hunna & Aditya Sardjono.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat with Moses Boyd

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.