fbpx

Friday 01 March

IN THE ROUND, LantarenVenster & BIRD presenteren:

BeraadGeslagen 

Altijd Bewust Bewegen

Start

21:00 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 16,- (pre-sale)

Tickets

Tijdens In The Round in LantarenVenster beleef je livemuziek van heel dichtbij. De band speelt in een andere setting dan je gewend bent: middenin de zaal tussen het publiek in. Zo word je letterlijk de wereld van de band ingetrokken. Voor en na het concert draait een DJ en er zijn drankjes verkrijgbaar bij de bar in de zaal.

BeraadGeslagen

BeraadGeslagen is een eigenzinnige Belgische band die het muzikale landschap verkent met een mix van elektronica, jazz en experimentele klanken. Gevormd door Lander Gyselinck en Fulco Ottervanger, staan ze bekend om hun improvisatorische talent en energieke live-optredens. Hun sound is zowel intrigerend als vernieuwend, en geeft luisteraars een frisse kijk op hedendaagse muziek.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 06 March

Matt Johnson (Jamiroquai)

De afgelopen 20 jaar was Matt Johnson een integraal onderdeel van de Britse jazzfunkgroep Jamiroquai. Woensdag 06 maart staat hij in BIRD!