fbpx

Friday 22 September 2023

360 DEGREES: KAMMA & MASALO

powered by bird

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (Happy BIRD) | €14,- (Early BIRD) | €16,- (Pre-Sale) | €19,- (Late BIRD) | Door = More

Tickets

Natuurtalenten Kamma & Masalo komen op vrijdag 22 september na een geweldige eerste editie voor de tweede keer terug naar BIRD om te draaien tijdens een nieuwe editie van 360 degrees.

Het duo is met hun magische toenadering tot muziek al een lange tijd van grote waarde voor de Amsterdamse club-scene, en daarbuiten.

Beide DJ’s uit de Rush Hour-hoek, zijn individueel ongelooflijk getalenteerd, maar bundelen al lange tijd hun krachten en vormen samen een sterk team. Mis het niet!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Tuesday 30 April

Togo All Stars

Clear je schedule BIRD, LantarenVenster, Rotown en MOMO Concerts presenteren op dinsdag 30 april want Togo All Stars spelen hun groovy ritmes aangevuld met jazzy horns at Lantarenvenster.⁠

Friday 03 May

Marcellus Pittman

Marcellus Pittman, een icoon in de wereld van housemuziek, betovert zijn publiek met zijn unieke mix van house, funk en soul. Malik begon zijn DJ-activiteiten voor universiteitsfeesten, huwelijksrecepties en ‘old schoolfeesten’ begin jaren 90. In 1993 bracht Malik zijn eerste productiewerk uit met het lokale hiphopcollectief “Home Grown”. Vrijdag 3 mei is hij in BIRD.