fbpx

Business

Vier je verjaardag, babyshower, huwelijksfeest of jubileum in BIRD! Bekijk hieronder hoe wij jouw belangrijke dag compleet maken.

All-in-arrangement

Met ons all-in-arrangement nemen we je al het werk uit handen en verzorgen we een compleet feest, van begin tot eind. Start de avond met een welkomstdrankje en een speech. Geniet van de hapjes van het Walking Dinner terwijl je bijkletst met vrienden en familie en een pianist of zelfs een live-band je favoriete liedjes speelt. Doe een dansje en (nog) een drankje terwijl de dj inmiddels heeft plaatsgenomen achter de draaitafels. En vergeet niet de avond voor eeuwig vast te leggen in de photobooth. Lees meer over alle mogelijkheden bij Entertainment.

Aankleding

Een verjaardag, bruiloft of huwelijk is een bijzonder moment in je leven waar passende en sfeervolle aankleding bij hoort. Laat ons een ballonnenboog bij de entree plaatsen, of een rode loper compleet met afzetpalen en rode koorden. Decoreer de zalen met (helium)ballonnen, kaarsen en bloemen. Uiteraard kun je de aankleding ook zelf regelen. Wij helpen je daarbij graag!

Technische support

BIRD beschikt over alle techniek die nodig is om je feest tot een succes te maken: schermen voor presentaties en filmvertoningen, de juiste sfeerverlichting en uiteraard een hoogwaardige geluidsinstallatie voor je muzikale act. Wij bieden technische ondersteuning gedurende de hele avond en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Bekijk onze PDF Techniek & Faciliteiten voor een totaaloverzicht.

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

Contact