fbpx

Wednesday 09 October 2019

Gratis

Homegrown

Youandi

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Door je headphones of op het podium, zanger en songwriter Youandi levert met haar palet vol ontroerende en spirituele teksten en levendig en kleurrijk beeld op. In 2018 bracht ze samen met producer Yung Chale and Red Bull Music haar eerste single WY op. Voor haar tweede single Terrible Liar ging ze een samenwerking aan met Radio Stanley en dit bleek een gouden greep waar de vonken van afvlogen. Woensdag 9 oktober in BIRD kun je deze singles en meer live horen in BIRD.

Line-up

Youandi Albertzoon: vocals
Bnny Hunna: keys
Kwadjo Yiadom: DJ

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door House of Knowledge.

View agenda

Have A Look At This

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Sunday 01 March

Nona

Ze is nog in haar vroege twenties, maar heeft nu al de warme, rauwe stem van een doorgewinterde vocaliste. Ze […]

Saturday 07 March

Baby Rose

De Atlanta-based Baby Rose is hét spannendste soul- en r&b-talent van het moment. Haar rauwe, unieke sound is geïnspireerd door […]