fbpx

Saturday 16 March

Tickets

Soul Food Night

Afterparty: Soul Power

Start

19:00 (doors 18:00)

Ticket prices

€ 43,- (pre-sale) / € 45,- (door)

Tickets

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken met lange tafels, live-muziek, uniek beeldmateriaal, moonshine, afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers. Schuif aan!

Wat kun je verwachten? Denk aan gegrilde oesters met kruiden en broodkruimels, BBQ-smoked chicken wings, gumbo style okra, Chicken Jambalaya met gerookte worst en sweet-spice veldsla met popcorn cajun.

Eline Mann

Solo? Met backingvocalisten (Danique van der Vlugt en Sophia Schutte)? Of met een zevenkoppige band? Wat de bezetting ook is, de vonken vliegen ervan af als energieke en soulvolle singer-songwriter Eline Mann een podium betreedt. Het afgelopen jaar kwam ze tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, toerde ze mee met Popronde en stond ze in een uitverkochte Tivoli tijdens het voorprogramma van Macy Gray. Momenteel is ze druk bezig met haar debuut-ep, die in mei 2019 uitkomt.

Vegetariër?

Yes, we hebben genoeg vegetarische varianten op aanvraag. Laat ons vooraf even weten dat je komt via info@bird-rotterdam.nl.

Insider tip

Na afloop schuiven we de tafels aan de kant en kun je alle calorieën er weer afdansen. We draaien tijdens Soul Power de lekkerste soul, r&b, funk en disco-classics van vroeger tot nu in beeld én geluid. Je kunt deze afterparty gratis bezoeken met een ticket voor Soul Food Night… maar niet verder vertellen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.