Saturday 16 March

Soul Food Night

Afterparty: Soul Power

Start

19:00 (doors 18:00)

Ticket prices

€ 43,- (pre-sale) / € 45,- (door)

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken met lange tafels, live-muziek, uniek beeldmateriaal, moonshine, afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers. Schuif aan!

Wat kun je verwachten? Denk aan gegrilde oesters met kruiden en broodkruimels, BBQ-smoked chicken wings, gumbo style okra, Chicken Jambalaya met gerookte worst en sweet-spice veldsla met popcorn cajun.

Eline Mann

Daarnaast staan de warme en soulvolle klanken van Eline Mann op het menu. Eline Mann speelt gitaar, zingt en experimenteert graag met haar loop-pedaal en gaat met evenveel gemak van singer-songwriter naar jazz en zelfs grunge.

Vegetariër?

Yes, we hebben genoeg vegetarische varianten op aanvraag. Laat ons vooraf even weten dat je komt via info@bird-rotterdam.nl.

Insider tip

Na afloop schuiven we de tafels aan de kant en kun je alle calorieën er weer afdansen. We draaien tijdens Soul Power de lekkerste soul, r&b, funk en disco-classics van vroeger tot nu in beeld én geluid. Je kunt deze afterparty gratis bezoeken met een ticket voor Soul Food Night… maar niet verder vertellen.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 19 February

Tank_and_the_Bangas - BIRD Rotterdam

Tank and the Bangas

Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openden voor o.a. Lianne La Havas en PJ Morton en bliezen vorig jaar een […]

Tuesday 19 February

Tank_and_the_Bangas - BIRD Rotterdam

Tank and the Bangas

They won the Tiny Desk Contest, opened for artists like Lianne La Havas and PJ Morton and last year they […]

Friday 22 February

Maisha BIRD Rotterdam Jazz Nubya Garcia

Maisha

Getekend bij Gilles Petersons Brownswood Recordings, lovende recensies en een ijzersterke live-reputatie: van alle pareltjes die de bruisende Londense jazzscene […]