fbpx

Thursday 31 January

Gratis

BIRDsessions: Winter Residency

Rotterdam/Trondheim Collective

Curated by Jesse Schilderink

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

BIRDsessions, onze weekly hang is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

Rotterdam/Trondheim Collective

Uit een doorlopende symbiose tussen Nederland en Noorwegen is het Rotterdam/Trondheim Collective geboren. Het initiatief van saxofonist Jesse Schilderink heeft telkens een wisselende bezetting en het repertoire verschilt per gig. Het enige gegeven is dat je altijd luistert naar de meest veelbelovende musici uit de Nederlandse en Noorse scene.

Line-up

Jesse Schilderink: saxophone
Philip Edwards Granly: keys
Julian Haugland: bass
Jens Meijer: drums

Winter Residency curated by Jesse Schilderink

In 2019 gooien we wat extra flavor in de mix. Hoe? BIRDsessions-stamgast Jesse Schilderink krijgt de hele maand januari carte blanche om zijn dream teams samen te stellen en te presenteren aan jou. Niet alleen om te luisteren maar ook (juist!) om samen mee te spelen. We zien je dus – elke – donderdag in BIRD en vergeet je instrumenten niet! Dit komt er aan:
• Do. 03 jan.: Soundtrack of a Revolution
• Do. 10 jan.: The Tenor Tribute
• Do. 17 jan.: As*best
• Do. 24 jan.: Afrodesia

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Wednesday 16 October

Ezra Collective

Het heetste van het heetste uit de UK jazz-scene in Rotterdam!

Wednesday 06 November

Angel Bat Dawid BIRD Rotterdam

Angel Bat Dawid

Chicago’s sprituele jazz-savior, Angel Bat Dawid, komt naar Rotterdam! De klarinettist, zangeres en muzikale waarzegster groeide binnen no-time uit tot […]