fbpx

Friday 15 March

Tickets

All Eyes On:

Nightmares on Wax

Start

23:00

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Tickets

Houd je van hiphop en funk met een beatsy en electronisch randje? Met All Eyes On: geven we onze (en jouw) favoriete dj’s de shine die ze verdienen. Denk aan artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, Rocc, Mr Scruff, Lefto en Dego. Vanavond staat George Evelyn oftewel Nightmares on Wax achter de decks!


This is not a dream! Nightmares on Wax komt op 15 maart naar BIRD! N.O.W. draait al jaren mee als een van de grootste namen binnen de, tja… experimentele hiphop-electro-funk-scene. Met albums als Smokers Delight en In a Space Outta Sound asfalteerde hij eigenhandig de sonische snelweg voor artiesten als Flying Lotus en Mount Kimbie. Wij verwachten vanavond dus een tijdloze live-mix van soul, hiphop en dub!

Playlist

Warmdraaien met Nightmares on Wax

Check hier vijf tracks (en als je echt in de stemming wil komen de docu) als warmdraaier voor 15 maart. Tot dan!

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland. 

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!