fbpx

Saturday 04 August 2018

De nacht van de pizza

Start

18:00

Ticket prices

€ 37,- (pre-sale) / € 40,- (door)

Tickets zijn inclusief pizza, antipasti, dessert, live-muziek en afterparty

Tickets

Genre

  Tell your friends

  Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber.

  Italiaanse muziek van Duo Colore maakt het feest compleet! Dus neem plaats aan onze lange tafels voor een nacht vol goede wijn, muziek, Italiaanse hapjes en natuurlijk pizza. Na afloop schuiven we de tafels aan de kant en kun je je calorieën eraf dansen tijdens In Living Color.

  View agenda

  Have A Look At This

  Saturday 02 May

  Cyrille Aimée

  In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

  Friday 29 November

  The Mauskovic Dance Band

  The Mauskovic Dance Band

  Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

  Sunday 16 February

  Joe Armon Jones BIRD Rotterdam

  Joe Armon-Jones

  “The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]