fbpx

Friday 11 August 2017

Gratis

Kanen bij De Hofbogen

Start

17:30

Ticket prices

Gratis

Genre

  Tell your friends

  Kanen bij De Hofbogen is terug in je favoriete tuin. Op het plein voor BIRD vind je elke vrijdag de fijnste foodtrucks. Bij mooi weer – fingers crossed – geniet je met je vrienden van een heerlijke foodline-up met de Rotterdamse skyline op de achtergrond. Van pizza tot friet via Thais en tapas, met een bakkie van Lokaal of een biertje van BIRD. Schuif bij ons aan voor het gezelligste openluchtrestaurant van Rotterdam!

  View agenda

  Have A Look At This

  Saturday 26 October

  Diggy Dex BIRD Rotterdam

  Diggy Dex

  Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

  Saturday 23 November

  Hannah Williams

  Fresh off the phone with JAY-Z and straight to BIRD: Hannah Williams & The Affirmations are coming to Rotterdam, and they’ll be playing songs including ‘Late Nights & Heartbreak’!

  Sunday 04 August

  Lee Fields BIRD Rotterdam

  Lee Fields

  Lee Fields started his career about 50 years ago, but his husky and at the same time tender James Brown-like voice is still a staple in the world of soul and funk.