fbpx

Thursday 23 May

Dawn Brothers

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)
CJP: 12,50 (pre-sale only)

Tickets

Roots Retro? Vanuit hun tijdmachine uit de seventies hebben Dawn Brothers hun blik inmiddels volledig op het heden -correctie- de toekomst gericht! Weggelopen uit een Tarantino-film keren de jeugdvrienden vanavond terug naar thuishaven Rotterdam. Hier komen new-school gitaar- en orgelsolo’s van old-school kwaliteit samen tot een geoliede machine die BIRD gegarandeerd achter zal laten in een stofwolk van soulvolle, bluesy rock & roll.

It’s a new Dawn

Op hun tweede album Classic klinkt de band als een klassieke bolide met een moderne motor waarbij de sixties en seventies nog steeds het startpunt, maar niet langer de bestemming vormen. Wat die dan wel is? 160 podia in binnen- en buitenland. Eindbestemming: BIRD!

Insider tip

Blijf achteraf vooral hangen want we jammen (gratis) door tijdens BIRDsessions – misschien wel met de leden van Dawn Brothers.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron The Aquarius

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- […]

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]