fbpx

Saturday 24 August

Beyoncé vs Rihanna

Start

Ticket prices

€ 9,- (pre-sale) / € 28,- (pre-sale, ticket for 4) / € 10,- (door)

Tickets

The Beyhive vs the Navy. Rude Boys vs Single Ladies… Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op 24 augustus!

Verwacht deze avond dus een motherload aan deuntjes van Beyoncé en Rihanna maar ook van de extended fam zoals Destiny’s Child, Drake, Jay-Z, Solange en natuurlijk nog veel meer soulpower.

Line-up

Off The Wall w/
• Mike Mercy: DJ
• Supreme Cuisine: VJ

Insider tip

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van onze BIRD-tributes: op 17 augustus zetten we terug twee muzikale grootheden tegenover elkaar. Bij Prince vs Michael feesten we alsof het 1999 is! Will You Be There?

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

Friday 01 November

BIRDBOXX Ep. 1

Welkom in de BIRDboxx, de nieuwe speeltuin voor vrije geesten en artistieke hoogvliegers. Ballroomkids, fashionistas en iedereen die zich niet […]

Saturday 02 November

Salami-Rose-Joe-Louis-BIRD-Rotterdam

Salami Rose Joe Louis

Salami Rose Joe Louis luidt de artiestennaam van de nieuwste aanwinst van Flying Lotus’ grensverleggende platenlabel Brainfeeder. Het is een […]