fbpx

Everybody loves ‘Everybody Loves The Sunshine’

Jouw favoriete artiesten breinpikken sowieso gretig uit het oeuvre van Roy Ayers, maar feelgoodhit ‘Everybody Loves The Sunshine’ is wel heel populair. Bekijk (en beluister) het overzicht hieronder en je kunt maar één conclusie trekken: everybody loves ‘Everybody Loves The Sunshine’.

‘My Life’ – Dr. Dre

‘My Life’ & ‘MJB Da MVP’ – Mary J. Blige

https://www.youtube.com/watch?v=IN3yMjnyXyU

‘The-Dream’ – Outkast

‘Life is Real’ – Mos Def

‘Book of Life’ – Common

https://www.youtube.com/watch?v=4O_B1Si33TM

‘Friday’ – Flatbush Zombies

‘Rags to Riches (At the Beep) – J. Cole

‘Lost Souls’ & ‘Tattoo Tears’ – Tupac

https://www.youtube.com/watch?v=mcB9kDczHvo

‘Sunshine’ – Naughty by Nature

https://www.youtube.com/watch?v=3FIiuJV4w4Y

‘Sunshine’ – Scarface

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.

Thursday 02 May

Ruwhel & De Bigi Blues Band

Ruwhel en zijn Bigi Blues Band nemen je mee op een door Caribische hiphop doordrongen blues reis. Donderdag 02 mei staan ze in BIRD als afteract van Typhoon!