fbpx

Wednesday 16 October

Book a table
Gratis

BIRDSESSIONS

With Ivory Collective

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Ivory Collective is een jazz/hiphop band onder leiding van Kroatische toetsenist Ivor Lakić. De band onderzoekt de dynamiek tussen Hiphop vibes en Melodic Jazz met eigen grooves. Geïnspireerd door UK jazz met een hint van geluid vanuit de Balkan vindt de muziek zijn weg naar een breed publiek van music-lovers.

Line-up
Vitan Logar – Drums
Giacomo Ieraci – Bass
Giovanni Nevyjel – Trumpet 
Ivor Lakić – Keyboard
Siegfried Hart – Session leader

Leer onze Autumn Resident en session-leader Siegfried Hart kennen!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 09 October

BIRDSESSIONS

Woensdag 09 oktober zetten we tijdens onze wekelijkse muzikale speeltuin de spotlight op een ondervertegenwoordigde blazerscombi: trompet en dwarsfluit. Geïnspireerd […]

Thursday 10 October

Jazzbois

Een elektrische liveband en de opkomende jazz-, hip-hop- en improvscene uit Boedapest, Jazzbois, zijn internationaal opgemerkt vanwege hun kosmische, ritmische jazz en groove.

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.