fbpx

Sunday 05 May

BIRD x V11 present:

Bruno Berle

at V11

Start

Start 21:00

Ticket prices

€13,97

Tickets

Genre

    Tell your friends

    Met een stem van puur goud en een verbazingwekkende gevoeligheid voor oprechte popsongs, omarmt Berle op No Reino Dos Afetos (In the Realm of Affections) oprechtheid door middel van Braziliaanse liefdesliedjes met sterallures, ambient vignetten, warme, huisgemaakte beats en zachte slagen van MPB-genialiteit. Zondag 05 mei staat de briljante jonge componist, dichter en multi-instrumentalist Bruno met een akoestische set in V11!

    Hij treedt op als headliner in gerenommeerde zalen als Blue Note São Paulo en Studio SP, maar ook in het legendarische Circo Voador in Rio de Janeiro. Berle heeft ook door heel Brazilië de podia gedeeld met een aantal van de meest opwindende artiesten van het land, waaronder Bala Desejo, Dora Morelenbaum en Ana Frango Elétrico. Over zijn debuutalbum No Reino Dos Afetos, dat in juli 2022 werd uitgebracht door het Londense label Far Out Recordings, zei Berle: “Het is een album dat is ontstaan uit mijn verlangen om schoonheid te vinden”: zijn eenvoudige, sierlijke woorden weerspiegelen de sierlijke eenvoud in zijn muziek. Maar temidden van die eenvoud tintelen de composities, arrangementen en producties op No Reino Dos Afetos van nuance en detail. Berle’s innemende karakter vult elke hoek van het geluid, zowel op het podium als op de plaat, en is direct herkenbaar als een echt bijzondere artiest.

    View agenda

    Have A Look At This

    Wednesday 18 September

    Baby Rose

    Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”

    Saturday 05 October

    Young Franco

    It’s Franky baby! Australian Young Franco, afkomstig uit Brisbane, is zich aan het vestigen als een van de meest legendarische producers van Australië. Zijn discografie staat op meer dan 180 miljoen streams van alle singles tot nu toe, met meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en drie ARIA Certified Gold-records. Zaterdag 05 oktober staat hij in BIRD!

    Thursday 17 October

    Myles Sanko

    Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.