fbpx

Saturday 11 May

Faded

Start

23:00

Ticket prices

€15,- (Early BIRDs) | €20, (Regular BIRDs) | €25, (Door)

Tickets

Dompel jezelf onder en dans de hele nacht op de hartslag van Afrika in BIRD. FADED viert trots hun eenjarig jubileum met een bijzondere DJ: Philou Louzolo. Als een van de toonaangevende DJ’s van dit moment staat hij bekend om zijn diverse Afro-geluiden en treedt hij op bij de grootste festivals in Nederland. Vind deze avond vol muziek, cultuur en eenheid. Mis ‘The Sounds of Afrika’ niet met genres zoals: Afrohouse, Amapiano, Afrobeats en Afrotech. Haal nu snel je tickets!

Line-up:
PHILOU LOUZOLO – CHRISTOPHER MORENO – NGUALA – YETA

Hosted by: MC LEY

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!