fbpx

Saturday 11 September 2021

BIRD takeover

YIN YIN, Heaz & Sykes

At Pret Peloton

Start

t.b.a.

Ticket prices

€ 11,- / € 37,50 (vrienden-ticket, 4 pers.)

Tickets

Join the ride! Op zaterdag 11 september vindt Pret Peloton plaats, een culturele fietstour vol live-muziek, natuur en kunst, vanaf Keilecafé (Rotterdam) naar Hoek van Holland Strand. BIRD neemt het eindstation – Pele Surfshack – over met een live-optreden van YIN YIN en dj-sets van lokale groovers Sykes en Heaz. Alle ins- en outs over de tour vind je op de website van Pret Peloton.

YIN YIN

Yves (Bounty Island) en Kees (Baby Galaxy) uit Maastricht mengen traditionele Zuidoost-Aziatische folkloristische nummers met moderne sounds en verfijnen die met discofunk en jaren ’70 psychrock. Het in 2019 uitgebrachte debuutalbum, The Rabbit That Hunts Tigers, bevat een opmerkelijke set songs en een mix van wereldmuziek, disco, funk en elektronica, dat door zowel de pers als het publiek goed werd ontvangen. De band stond datzelfde jaar onder meer op Lowlands en toerde al door diverse Europese landen.

Let op: op dit moment is het nog niet duidelijk of er vanuit de overheid extra eisen zijn voor concertbezoeken (denk aan placering of een test- of vaccinatiebewijs). Mochten er aanvullende toegangseisen zijn voor dit concert, dan laten wij dit direct weten.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 23 May

Neal Francis

Zijn nummers klinken zorgeloos en losjes, maar de makkelijkste weg heeft Neal Francis nooit gekozen. Donderdag 23 mei komt hij met zijn New Orleans-ritmes, Chicago-blues en jaren ’70 rock ’n roll naar LantarenVenster!

Sunday 05 May

Bruno Berle

Met een stem van puur goud en een verbazingwekkende gevoeligheid voor oprechte popsongs, omarmt Berle op No Reino Dos Afetos (In the Realm of Affections) oprechtheid door middel van Braziliaanse liefdesliedjes met sterallures, ambient vignetten, warme, huisgemaakte beats en zachte slagen van MPB-genialiteit. Zondag 05 mei staat de briljante jonge componist, dichter en multi-instrumentalist Bruno met een akoestische set in V11!

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]