fbpx

Sunday 27 September 2020

KOMPROEVEN presents:

Vegan BBQ Battle

At Garden of BIRD

Start

15.00 uur

Ticket prices

€27.00 (Ticket for Two)
€52.00 (Ticket for Four)

Tickets

Na twee uitverkochte edities is het nu vegan-time! We hebben wederom twee topteams gevonden om de strijd met elkaar aan te gaan. De Rotterdamse Team Sexyflavors zullen het opnemen tegen online fenomeen Baba Yaga (a.ka. Guillermo Babel).

Maar wie kan het lekkerste vegan gerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Aan jou om te beslissen wie er wint, let the battle begin!

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen.

Let op: met slecht weer verplaatsen we naar binnen

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 July

Staples Jr. Singers

Een unieke kans voor liefhebbers van soul en échte authentieke Black Gospel music: de Staples Jr. Singers vereren BIRD’s podium deze zomer tijdens hun Europese tour. De familie, nu drie generaties aan muzikanten rijker, ademt Gospel en Soul al sinds de seventies. Bless your ears en grijp deze kans getuige te zijn van een onmisbaar stukje van muzikaal erfgoed. 

Thursday 23 May

Neal Francis

Zijn nummers klinken zorgeloos en losjes, maar de makkelijkste weg heeft Neal Francis nooit gekozen. Donderdag 23 mei komt hij met zijn New Orleans-ritmes, Chicago-blues en jaren ’70 rock ’n roll naar LantarenVenster!

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]