fbpx

Wednesday 26 August 2020

Sold Out

KOMPROEVEN presents:

Ribs BBQ Battle

At Garden of BIRD

Start

18:00 | Doors open: 17:30

Ticket prices

€27.00 (Ticket for Two)
€52.00 (Ticket for Four)

Sold Out

Na een uitverkochte eerste editie, staan er weer twee chefs voor je klaar om de battle aan te gaan. De strijd is dit keer tussen Manuela (bekend van COCO en haar Caribische kookskills) & Rab (cateraar van ribs en was eigenaar van dé hotspot in Paramaribo; BuitenGewoon). Maar wie maakt de lekkerste, malse en smaakvolle ribs? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Aan jou om te beslissen wie er wint, let the battle begin!

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 05 May

Bruno Berle

Met een stem van puur goud en een verbazingwekkende gevoeligheid voor oprechte popsongs, omarmt Berle op No Reino Dos Afetos (In the Realm of Affections) oprechtheid door middel van Braziliaanse liefdesliedjes met sterallures, ambient vignetten, warme, huisgemaakte beats en zachte slagen van MPB-genialiteit. Zondag 05 mei staat de briljante jonge componist, dichter en multi-instrumentalist Bruno met een akoestische set in V11!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Saturday 06 July

Staples Jr. Singers

Een unieke kans voor liefhebbers van soul en échte authentieke Black Gospel music: de Staples Jr. Singers vereren BIRD’s podium deze zomer tijdens hun Europese tour. De familie, nu drie generaties aan muzikanten rijker, ademt Gospel en Soul al sinds de seventies. Bless your ears en grijp deze kans getuige te zijn van een onmisbaar stukje van muzikaal erfgoed.