fbpx

Friday 14 January 2022

POSTPONED

King Shiloh Sound System

POSTPONED

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,- (early-BIRD) [sold out]
€ 10,- (pre-sale)
€ 13,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Door de huidige maatregelen wordt dit event uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Tickets blijven geldig en kaartkopers ontvangen per mail bericht zodra er een nieuwe datum is gevonden.

Vrijdag 14 januari is de volledige wereld jouw (Jamaicaanse) discobal! De dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 10 October

Jazzbois

Een elektrische liveband en de opkomende jazz-, hip-hop- en improvscene uit Boedapest, Jazzbois, zijn internationaal opgemerkt vanwege hun kosmische, ritmische jazz en groove.

Saturday 06 July

Staples Jr. Singers

Een unieke kans voor liefhebbers van soul en échte authentieke Black Gospel music: de Staples Jr. Singers vereren BIRD’s podium deze zomer tijdens hun Europese tour. De familie, nu drie generaties aan muzikanten rijker, ademt Gospel en Soul al sinds de seventies. Bless your ears en grijp deze kans getuige te zijn van een onmisbaar stukje van muzikaal erfgoed. 

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]