fbpx

Wednesday 29 May 2019

Sold Out

Motel Mozaïque, LantarenVenster, Rotown & BIRD present

Nick Mulvey

at LantarenVenster

Start

20:15 (doors: 19:30)

Ticket prices

Sold Out

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster. Enkele jaren geleden verruilde hij Portico Quartet voor een solo-carrière en reist tegenwoordig met zijn gitaar door het festival- en clublandschap om zijn bezwerende en catchy folkpop met de wereld te delen. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs. En dat allemaal in één persoon!

https://open.spotify.com/artist/3x8FbPjh2Qz55XMdE2Yalj

Article

You Got The Moves Like Mulvey

Leer jammen als Nick Mulvey met deze tutorials.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 31 October

Elijah Fox

Elijah Fox is een multi-instrumentalist, zanger en producer uit Los Angeles. Hij speelt al 16 jaar piano en studeerde aan het Oberlin Conservatorium. Zijn muziek omvat genres als neo-soul, R&B, lo-fi hiphop, trap en indierock. Hij laat zich inspireren door pianisten als Art Tatum, Ravel, Ahmad Jamal, Scott Storch, Robert Glasper en Erroll Garner en in zijn muziek hoor je jazz vermengd met impressionisme en psychedelische soul. Donderdag 31 oktober staat hij in LantarenVenster!

Monday 27 May

Son Little

Op maandag 27 mei staat Son Little in Lantarenvenster! Wie met een divers invloedenpalet van artiesten als Paul McCartney, Grizzly […]

Saturday 14 December

Michelle David & The True-tones

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.