fbpx

Wildin’ Out met Wiley

Zaterdag 24 maart dropt Wiley zijn bars in BIRD. En Boy (you) Better Know: geen sessie ontsnapt aan de lyrical heat van de Godfather of grime. Die booth van Westwood? Burned down. De buurt waar hij cypherde met Skepta? Gone. Zijn battle met Kano? Kano, who? The only thing left zijn deze video’s. ??

Westwood

Wretch 32 Freestyle (Wiley, Skepta, Ghetto, Frisco)

Westwood A-list Freestyle

Wiley vs Kano

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Sunday 05 May

Bruno Berle

Met een stem van puur goud en een verbazingwekkende gevoeligheid voor oprechte popsongs, omarmt Berle op No Reino Dos Afetos (In the Realm of Affections) oprechtheid door middel van Braziliaanse liefdesliedjes met sterallures, ambient vignetten, warme, huisgemaakte beats en zachte slagen van MPB-genialiteit. Zondag 05 mei staat de briljante jonge componist, dichter en multi-instrumentalist Bruno met een akoestische set in V11!

Thursday 31 October

Elijah Fox

Elijah Fox is een multi-instrumentalist, zanger en producer uit Los Angeles. Hij speelt al 16 jaar piano en studeerde aan het Oberlin Conservatorium. Zijn muziek omvat genres als neo-soul, R&B, lo-fi hiphop, trap en indierock. Hij laat zich inspireren door pianisten als Art Tatum, Ravel, Ahmad Jamal, Scott Storch, Robert Glasper en Erroll Garner en in zijn muziek hoor je jazz vermengd met impressionisme en psychedelische soul. Donderdag 31 oktober staat hij in LantarenVenster!