fbpx

Beyoncé loves Too Many Zooz

I might get your song played on the subway radio station… ‘cause Too Many Zooz slays! Ja, het is echt waar: Beyoncé houdt van Too Many Zooz. De band leverde namelijk een brassy bijdrage aan Beyonce’s laatste plaat Lemonade. Op de tracks ‘Daddy Lessons’ en ‘Formation’ hoor je de hun sound terug, maar ook buiten de studio maakt Queen Bey gebruik van hun brass-skills. Tijdens de CMA Awards deelde ze het podium met TMZ voor een explosieve performance van ‘Daddy Lessons’. Check de Beyoncé-jams hier (en hoor Too Many Zooz op 14 maart in BIRD).

 

‘Daddy Lessons’ at CMA Awards

https://youtu.be/w6NmaWJZFqA

 

‘Formation’

 

‘Daddy Lessons’

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 02 May

Ruwhel & De Bigi Blues Band

Ruwhel en zijn Bigi Blues Band nemen je mee op een door Caribische hiphop doordrongen blues reis. Donderdag 02 mei staan ze in BIRD als afteract van Typhoon!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 23 May

Neal Francis

Zijn nummers klinken zorgeloos en losjes, maar de makkelijkste weg heeft Neal Francis nooit gekozen. Donderdag 23 mei komt hij met zijn New Orleans-ritmes, Chicago-blues en jaren ’70 rock ’n roll naar LantarenVenster!