fbpx

Wednesday 14 February 2018

Door only

Sweet Valentine Dinner Special

W/ LAISE SANCHES & JARED HIWAT

Start

Vanaf 17:30

Ticket prices

€ 33,50

Genre

    Tell your friends

    De perfecte date voor voor je valentine? Neem je partner mee naar BIRD en wij zorgen voor de rest! Onder het motto ‘alles voor de liefde’ pakt onze chef uit met kwartel, langoustines, risotto en nog veel meer. Deze guilty pleasures dans je er op dezelfde avond nog af, als we de nacht in gaan met een live-sessie met o.a. Laise Sanches en Jared Hiwat.

    Menu

    Welkom met prosecco (en aardbei)
    Kwartel met granaatappel
    Langoustines met citroen oregano en rode peper
    Ribeye met mierikswortel
    Risotto met pompoen
    Chocoladetaart of bloedsinaasappel met hangop

    Line-up

    Jared Hiwat: vocals
    Laise Sanches: vocals
    Michiel Stekelenburg: guitar
    Berry Janssen: bass
    Niek de Bruijn: drums

    View agenda

    Have A Look At This

    Saturday 13 July

    Boogieball

    North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!

    Saturday 14 December

    Michelle David & The True-tones

    Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

    Monday 03 June

    Santrofi

    “Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.