fbpx

Acht hete covers van de Hot 8 Brass Band

Dat de Hot 8 Brass Band geweldige tunes maakt mag duidelijk zijn: miljoenen views op hun Youtube-kanaal, een grammy-nominatie (!) en Mos Def en Lauryn Hill als fans. Dat hebben ze mede te danken aan hun geweldige covers – en dat zijn er nogal wat. Een trompet in plaats van Snoop Doggy Doggs stem? Een sax(y) over de zanglijnen van Marvin Gaye? BIRD die acht hete covers voor je op een rijtje zet? We got you covered (pun intended)!

Zelf meezingen met ‘Sexual Healing’ (op een plek die niet je douche of fiets is)? donderdag 27 juni staat de Hot 8 Brass Band in BIRD!

‘Sexual Healing’ – Marvin Gaye

‘What’s My Name (Rock With the Hot 8)’ – Snoop Dogg

‘Papa Was a Rolling Stone’ – The Temptations

‘Ghost Town’ – The Specials

‘We Are One’ – Maze

‘Let Me Do My Thing’ – Rebirth Brassband

‘Bingo Bango’ – Basement Jaxx

‘Fly Away’ – The Humbard Family

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 31 October

Elijah Fox

Elijah Fox is een multi-instrumentalist, zanger en producer uit Los Angeles. Hij speelt al 16 jaar piano en studeerde aan het Oberlin Conservatorium. Zijn muziek omvat genres als neo-soul, R&B, lo-fi hiphop, trap en indierock. Hij laat zich inspireren door pianisten als Art Tatum, Ravel, Ahmad Jamal, Scott Storch, Robert Glasper en Erroll Garner en in zijn muziek hoor je jazz vermengd met impressionisme en psychedelische soul. Donderdag 31 oktober staat hij in LantarenVenster!

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Thursday 16 May

Mica Millar SOLD OUT

Mica Millar bracht haar debuutalbum ‘Heaven Knows’ uit in juni 2022 en is sindsdien een opvallende ster in de Britse […]