fbpx

Sunday 10 September 2017

Door only

Garden Cook Out

w/ The Black Disco Reboot x LOKA BBQ

Start

16:00

Ticket prices

€ 10,- (burger + drankje)

Genre

    Tell your friends

    Sit back, relax and enjoy the vibes! BIRD organiseert een cook out-serie in de stadstuin Garden of BIRD. The Black Disco Reboot heeft wel trek in een goede zomermaaltijd en gaat voor deze gelegenheid de samenwerking aan met de boys van LOKA, bekend van feesten zoals L’Afrique Discothèque en Das Disco.

    Let op: voor € 12,- serveren we een pizza en een drankje. Hierbij geldt: first come first serve.

    View agenda

    Have A Look At This

    Saturday 14 December

    Michelle David & The True-tones

    Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

    Wednesday 03 July

    CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

    Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

    Friday 21 June

    Gayance x Rahaan

    Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.