fbpx

36 Sleeves: de genomineerden

Samen met Desperados organiseert BIRD een serie platenhoestentoonstellingen: 36 Sleeves. Bij de eerste expo zijn alle ogen gericht op Marc Janssens unieke, funky collectie van souliconen van de afgelopen dertig jaar. Verwacht een bijzondere verzameling met platen van Bill Withers, Marvin Gaye, Erykah Badu, Stevie Wonder, Curtis Mayfield, James Brown, D’Angelo en nog veel meer.

We vroegen beeldmakers om designs, gebaseerd op souliconen in te sturen. Het mooiste ontwerp wordt ook tijdens deze expo getoond! Maar voor het zover is moet jij eerst de winnaar kiezen uit vier genomineerden. Hoe? Klik op je favoriet. Je komt dan uit op het beeld op Facebook en simpele like op je favoriet is voldoende. Woensdag 26 april om 17.00 uur kiezen we de winnaar!

Katja Fred – Curtis Mayfield

Thomas & Jurgen – The Bar Keys

Samuel & Ismay – Tiggs Da Author

Timon Vader – Bobby Womack

Hoe stemmen we?

Klik op je favoriete beeld. Je komt dan terecht bij hetzelfde ontwerp maar dan op Facebook. Like het ontwerp en that’s it, je hebt je goede daad verricht!

De prijzen

• Het ontwerp voor eeuwig vastgelegd in een uniek gedrukt exemplaar én opname in de tentoonstelling 36 Sleeves.
• Een waardebon van € 250,- voor platenzaak Demonfuzz Records.
• Een driegangendiner voor twee personen bij BIRD
• Toegang voor vijf personen voor de clubavond Soul Power op 28 april mét een goedgevulde Desperados-bucket.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 14 December

Michelle David & The True-tones

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

Saturday 04 May

Tourist

Tourist is niet zomaar een DJ, producer en songwriter. Deze man weet hoe hij emoties over brengt met zijn muziek […]

Wednesday 01 May

Ledisi

Ledisi’s muziek is een veelzijdige combinatie van jazz, blues, soul, funk, gospel en hiphop, met diepgaande teksten over liefde en relaties. Op woensdag 01 mei staat ze in Lantarenvenster!  Ledisi’s muzikale reis begon in 2000 met het debuutalbum Soulsinger.  Met haar powerful, maar toch ook delicate sound, heeft de zangeres elf studioalbums en veertien Grammy-nominaties onder de riem, waaronder haar eerste overwinning in 2021 voor ‘Anything For You’. Ledisi heeft onder andere samengewerkt met artiesten als Nas, Macy Gray, […]