fbpx

Beeldmakers: doe mee aan Classic Blend!

Ben jij een afstuderende of net afgestudeerde beeldmaker en (closeted) vj? Mooi! Op 2 februari organiseert BIRD Classic Blend, een avond waarop jonge, aanstormende beeldmakers samen met beatmakers Arts the Beatdoctor en BINKBEATS een classic jazz-, funk- of soulplaat onder handen nemen.

Inschrijven (gesloten)

Wat moet je doen om jouw visuals op 2 februari in BIRD geprojecteerd te zien? Schrijf je in voor de (gratis!) vj-workshop op maandag 28 november. Hier krijg je een kijkje in de vj-keuken en werk je aan je demo-reel. Er zijn maar twaalf plekken beschikbaar!

De twee besten van de klas worden gekoppeld aan Arts the Beatdoctor en BINKBEATS en krijgen vervolgens een maand de tijd om hun visuals verder te ontwikkelen. Jullie proces wordt vastgelegd op video en online verspreid. Tijdens Classic Blend op 2 februari delen de twee duo’s het resultaat van hun rework met het publiek in de vorm van een live-set.

Schrijf je dus snel in voor de workshop. We maken de twaalf deelnemers bekend op 21 november.

Let op: de inschrijvingen zijn gesloten.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 21 November

YĪN YĪN

Global psych rockers YĪN YĪN zitten op de top van hun kunnen en nemen je mee naar onbekend terrein! Op […]

Thursday 02 May

Typhoon

Typhoon

Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.

Monday 27 May

Son Little

Op maandag 27 mei staat Son Little in Lantarenvenster! Wie met een divers invloedenpalet van artiesten als Paul McCartney, Grizzly […]