fbpx

Business

Op ons podium, dat meerdere malen is uitgeroepen tot beste podium en club van Rotterdam, stonden al hedendaagse legenden als Robert Glasper, Janelle Monáe en Lianne La Havas (zelfs Usher is een zwoele zomeravond aan komen wippen).

Maar het BIRD-podium is ook te huur voor concerten, ep-releases en feesten! De zaal beschikt over een vast podium, dj-booth, professionele geluidsinstallatie en lichtshow. Daarnaast is er een grote bar aanwezig. 

Capaciteit: 350 personen staand en 125 zittend.

De podiumzaal is geschikt voor:

(Grootschalige) concerten, (grootschalige) bedrijfsfeesten, (grootschalige) besloten borrels, afscheidsrecepties, workshops, huwelijksfeesten, viewings, presentaties, concerten, lezingen en meer!

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

Gallerij

Workshops

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om als dj een crowd van uitzinnige fans te rocken? Geef jouw dj-carrière een kickstart met een officiële dj-workshop in BIRD. Onder begeleiding van ervaren dj’s leer je in een middag de techniek achter beatmatchen, de opbouw van dancenummers en handige tricks voor de ultieme mix. Na de workshop met je collega’s of vrienden gezellig blijven eten in BIRD en daarna genieten van ons avondprogramma? Alles is mogelijk!

Neem voor meer informatie over onze workshops contact op events@bird-rotterdam.nl.

Mail ons

360 Graden view

Contact