fbpx

Business

BIRD heeft een sfeervol en knus café, perfect voor je borrel, bedrijfsfeest of ander event. 

De grote bar, die voor zowel het café als het restaurant wordt gebruikt, staat ook open voor uw borrel. Gasten kunnen hier middels een gezamenlijke rekening drankjes en fingerfood bestellen. Buiten reguliere tijden is het café is ook beschikbaar voor besloten events. Het café kan worden voorzien van een podium, met geluidsinstallatie en lichtshow. Het café heeft een capaciteit van 250 personen staand en 75 zittend.

Het café is geschikt voor:

(Besloten) bedrijfsborrels, (kleinschalige) bedrijfsdiners, (kleinschalige) bedrijfsfeesten, afscheidsrecepties, vergaderingen, netwerkevents, presentaties, viewings, concerten, ep-releases, workshops, verjaardagen, huwelijks- en schoolfeesten.

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

GALLERIJ

Groepsdiners

Omdat je met een grote groep komt eten, stellen we onze Chef’s Table voor (á € 33,50). Dit menu bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechtjes). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een pizza. Elk menu kun je uitbreiden met het dessert van de dag (doorgaans ijs of taart). Ons aanbod wordt per week vastgesteld en bestaat uit de seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers. Je kunt uiteraard aangeven of er bepaalde allergieën zijn waar de chef rekening mee moet houden of dat je bepaalde ingrediënten niet lust.

Mocht je willen speechen kun je dit vooraf aan ons doorgeven, zodat we hier ruimte voor kunnen reserveren in het cafégedeelte. Jij (en andere bezoekers) ervaren dan zo min mogelijk geluidshinder.
Neem contact op via events@bird-rotterdam.nl

Reserveer nu

Partners

360 Graden view

Contact