fbpx

Business

Na het vinden van een mysterieuze reiskist, ontvouwt zich een kwaadaardig plan dat alleen jouw team kan stoppen! In samenwerking met de Logic Locks kan nu het leukste teamuitje worden gehouden in BIRD. Het team wordt hier geconfronteerd met mind-bending puzzels die enkel gezamenlijk zijn op te lossen.  

Logic Locks is nu verkrijgbaar in BIRD voor het perfecte team-uitje. De spellen die zij ontwerpen variëren van custom escape rooms tot hybrid spellen die virtual en real-life samenbrengen. Met meerdere prijzen tot hun naam is Logic Locks internationaal erkend als een van de beste escape rooms uit Europa. Nu in exclusieve samenwerking is BIRD de locatie in Rotterdam om dat te ervaren!

Het Time Crimes spel duurt totaal 2 uur en is geschikt voor groepen tot 28 personen. In BIRD speel je samen met je team het spel wat samen met de host worden verzorgd door Logic Locks. Het spel is in het Engels maar er is mogelijkheid om een Engelse of Nederlandse gamehost te kiezen. Terwijl je alle brain-power en creativiteit gebruikt voor het ontcijferen van de time crime, vereist het spel minder fysieke kracht dan gewend bij traditionele escape rooms. Daarom is dit het juiste uitje wat na werk kan worden gespeeld!

Het spel is daarnaast perfect voor:

Een groep groter dan 28 personen? Dat is geen probleem. Wanneer een groep groter is dan 28 personen worden de deelnemers gesplitst in verschillende groepen en spellen. Om zeker te zijn van een host is het belangrijk om twee weken voor de geplande datum het spel te reserveren. 

Prijzen (vanaf 10 personen) :  

Met een groep onder de 10 personen? neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.


Contact