fbpx

Business

Artiesten

Op zoek naar de perfecte muzikale ondersteuning van je bedrijfsborrel, verjaardag of huwelijksfeest? Of je voorkeur nu uitgaat naar een dj, solo-artiest of live-band, wij regelen het! Vertel ons welke muziekstijl je wil en wij zoeken binnen ons uitgebreide netwerk naar de beste match. Daarbij houden we uiteraard rekening met het budget en je persoonlijke wensen.

Silent Disco

Luister je feest op met een Silent Disco, de party waarbij de muziek direct naar ieders headphone gaat. Geef door naar welke muziek je wil luisteren, of dat nou disco, 80’s, 90’s, hiphop, r&b, soul of jazz is, en wij regelen de benodigde apparatuur, dj en geluidstechniek.

Photobooth

Vergeet je feestavond nooit meer en ga met je collega’s, vrienden of familie op de foto in de Photobooth! Een mini-fotostudio compleet met feestaccessoires. Er worden 3 foto’s gemaakt en afgedrukt. De foto’s kunnen direct gedeeld worden via de e-mail of social media.

Technische support

BIRD beschikt over alle techniek die nodig is om je event tot een succes te maken: schermen voor presentaties en filmvertoningen, de juiste sfeerverlichting en uiteraard een hoogwaardige geluidsinstallatie voor je muzikale act. Wij bieden technische ondersteuning gedurende de hele avond en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Bekijk onze PDF Techniek & Faciliteiten voor een totaaloverzicht.

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

Partners

Contact