fbpx

Business

BIRD is de perfecte plek om gezellig met je collega’s een hapje te komen eten. Samen met chef Martin Voeten verzorgen wij de lekkerste gerechten uit onze wereldkeuken. Van eenvoud tot luxe, van pizza tot pasta en van een uitgebreide Chef’s Table tot een Walking Dinner. Reserveer een plek in ons restaurant of kies voor de Derde Boog voor meer privacy. Hieronder vind je onze verschillende dinerarrangementen. 

Shared dining

Samen genieten van de lekkerste gerechten van onze chef! BIRD’s shared dining bestaat uit een selectie van verschillende voor- en hoofdgerechten die je met elkaar kunt delen (antipasti, salade, vis, vlees en vegetarische gerechten, maar ook pizza behoort tot de mogelijkheden). Het aanbod wordt per week vastgesteld en bestaat uit seizoensproducten die elke dag vers worden geleverd door onze lokale leveranciers.

Walking Dinner

Wil je eens iets anders dan een formeel bedrijfsdiner? Kies dan voor een Walking Dinner-arrangement. Een levendig diner, waarbij de gerechten op kleine bordjes (en in prettige porties) worden geserveerd. Perfect om bij te praten met je collega’s! 

Dinerarrangement op maat

Je bedrijfsdiner combineren met een borrel, een dj of zelfs een complete live-band? Wij denken graag met je mee en kunnen een compleet dinerarrangement op maat samenstellen. Lees ook meer over onze entertainmentopties bij Entertainment.

Extra faciliteiten 

Voor speeches of presentaties tijdens het diner kun je gebruikmaken van onze techniek en andere faciliteiten. Zo hebben we diverse hardware beschikbaar als monitoren/schermen, (draadloze) microfoons, mixers en meer. Bekijk ons volledig aanbod in PDF Techniek en Faciliteiten

Prijslijst
Foodbook
Offerte aanvragen

Partners

Contact