fbpx

Sunday 15 November 2015

Tickets

Dosmingo presents

Tiempos Nuevos

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 8,- (pre-sale & door)

Tickets

Genre

  Tell your friends

  Dosmingo presenteert flamencotrio Tiempos Nuevos in BIRD. Verwacht flamenco die diepgeworteld is in de traditie, maar ook openstaat voor andere invloeden en andere stijlen: future flamenco!

  Nieuwe tijden

  Tiempos Nuevos bestaat uit Edsart Udo de Haes, Maria Marín en Jamie Peet. Alle drie bezitten grote kennis van de flamencotraditie en hebben daarnaast andere stijlen als muzikale achtergrond: Edsart en María studeerden beiden klassiek gitaar en Jamie drums improvisatie/jazz.

  Van Miles Davis tot future flamenco

  Flamenco is altijd beïnvloed door de omgeving en andere muzikale stijlen en tegelijkertijd zijn stijlen ook beïnvloed door flamenco: van Debussy tot Miles Davis probeerden flamenco in hun muziek te vangen. Tiempos Nuevos wil deze grote kunstenaars weer terug naar flamenco halen. Het trio onderzoekt oude en hedendaagse stijlen en citeert uit grote werken van ‘de Falla’ en ‘Rodrigo’. Zo levert het trio een bijdrage aan een flamenco zonder grenzen en clichés.

  Line-up

  Edsart Udo de Haes: gitaar
  Maria Marín: zang en gitaar
  Jamie Peet: drums

  View agenda

  Have A Look At This

  Friday 12 July

  Boogieball BIRD Rotterdam

  BoogieBall

  North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

  Friday 28 June

  BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

  Jazz Night Express

  Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

  Saturday 16 November

  birdfest-bird-yardbird-rotterdam

  BIRDfest

  BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.